Κουζίνες εξοχικά σπίτια εξοχικής κατοικίας country



Κουζίνες εξοχικής κατοικίας country έπιπλα λάκα


Κουζίνες εξοχικής κατοικίας country με πλαϊνά μελαμίνη

Κουζίνα εξοχικής κατοικίας έπιπλα βακελίτη λάκα πάγκος κερασιά δρυς βαμμένο-πάτωμα DKP δρυς πεύκο παλαιωμένο




Κουζίνα ENGINEER

Βακελίτης ή περασμένη με λάκα σε μασίφ κοντραπλακέ θαλάσσης ή MDF. Οι επιφάνειες της λάκας επεξεργάζονται με ειδική αλοιφή για extra προστασία και αντοχή στα γδαρσίματα και στο χρόνο.
Πάγκος κερασιά ή δρυς βαμμένο αλλά και σε οποιαδήποτε απόχρωση χρειαστεί. Το ξύλο του πάγκου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις προτιμήσεις.
Το τελικό χέρι εφαρμόζεται οικολογικό βερνίκι νερού ματ 2 συστατικών Sport με αντοχή στην φθορά.
Στο συγκεκριμένο Σουηδικό πάτωμα (Πεύκο) έχει γίνει λευκή τεχνοτροπία DKP country παλαιωμένο. Το παρκέ μπορεί να είναι οποιοδήποτε ξύλο, από Τροπικό, Αφρικής, Ευρωπαϊκό, η ακόμα και δρυς ή προγυαλισμένο μασίφ και ημιμασίφ Βιομηχανικό Engineer. Οι αποχρώσεις είναι άπειρες ανάλογα με την προτίμηση και μπορούν να εφαρμοστούν ως βαφές ξύλου, Τεχνικές παλαίωση ξύλου, βαφές φυσικές σε γήινες αποχρώσεις με χρώματα της άμμου, πέτρας κλπ. μετατρέποντας τον χώρο σε μαγικό εξοχικό. Η διακόσμηση του χώρου στην Κουζίνα οφείλεται στον σωστό συνδυασμό αποχρώσεων των υλικών που έχουν επεξεργαστεί κατάλληλα έτσι ώστε να δέσουν μεταξύ τους όπως επίσης στα σωστά κι κατάλληλα υλικά.
Αυτοί οι συνδυασμοί δένουν απόλυτα σε κουζίνες εξοχικής κατοικίας στυλ country όπου κυριαρχεί το παλιό με το μοντέρνο.

Κουζίνες εξοχικής κατοικίας Βακελίτη


Κουζίνες εξοχικής κατοικίας, με λάκα Βακελίτη μασίφ ξύλο-τοίχος-Έπιπλα Πατητή τσιμεντοκονία Τεχνοτροπία-πάτωμα βαφή DKP προγυαλισμένο


Κουζίνες εξοχικά σπίτια Λάκα Βακελίτης (HPL) -Τοίχος - Τεχνοτροπίες Πατητή τσιμεντοκονία - πάτωμα προγυαλισμένο DKP
Κουζίνες από υλικά όπως Βακελίτης η λάκα. Η λάκα είναι στα ξύλινα έπιπλα εκείνη η οποία έχει υποστεί επεξεργασία με σουρφασέρ και έχει περαστεί με ειδικό βερνικόχρωμα. Εκτός από ξύλο άλλο είδος κατασκευαστικού υλικού μπορεί να είναι είναι από mdf, με επένδυση βακελίτη. Ακριβότερη κατασκευή θεωρείται η κουζίνα από το μασίφ ξύλο ή «λακαρισμένη - λακαριστή», φθηνότερη με υλικά ξύλου ημιμασίφ και τέλος πιο φθηνές θεωρούνται οι κατασκευές με τον βακελίτη (HPL) κοινώς ‘φορμάικα’ σε απεριόριστα μοντέρνα και κλασικά γήινα χρώματα, όπως και σε απομίμηση ξύλου με υπέροχες αποχρώσεις.
Τα υλικά αυτά τοποθετούνται στα έπιπλα κουζίνας (δηλαδή στα πορτάκια κουζίνας, στους πάγκους εργασίας στα ράφια επενδύσεις) κλπ.
Η εξωτερική επιφάνεια στις κουζίνες βακελίτη ανάλογα με την χρήση, ενισχύεται με ειδικές κυτταρινούχες επικαλύψεις, που την ενισχύουν και την καθιστούν ιδανική για εφαρμογές ιδιαίτερης χρήσης και καταπόνησης. Οι πιο γνωστές εφαρμογές του HPL είναι στον πάγκο της κουζίνας, αλλά επίσης και στα πορτάκια, επενδύσεις κλπ.
Ο βακελίτης (HPL) μπορεί να είναι επενδεδυμένος ακόμα και πάνω σε μοριοσανίδα (νοβοπάν).
Ο πάγκος στην κουζίνα μπορεί να αντικατασταθεί με οποιοδήποτε πραγματικό υλικό (πχ γρανίτης, ξύλο, απλό χρώμα, κάποιο σήμα, Οικολογικό βερνίκι 2 συστατικών ή ότι άλλο ζητήσει ο πελάτης.
Τα προτερήματα του HPL είναι:
• Αντοχή σε κρούση - Αντοχή σε τριβή και καταπόνηση - σε διάφορες γρατσουνιές (δεν μπορούμε πάντα να κόψουμε με μαχαίρι πάνω στον πάγκο κάποια τρόφιμα ή αντίστοιχα είδη)
• Προλαμβάνει τη δημιουργία βακτηριδίων και μικροοργανισμών
• Ανεξίτηλες αποχρώσεις με αντοχή στο φως αλλά και τεχνητό φωτισμό
• Αντοχή σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες - Αντιστέκεται σε καθαριστικά και απολυμαντικά οικιακής χρήσης - Αντοχή στους λεκέδες και σε κάψιμο από τσιγάρο
Χρειάζεται προσοχή στο πολύ νερό το οποίο λιμνάζει όταν δεν έχει γίνει σωστή και υπεύθυνη τοποθέτηση στους Πάγκους εργασίας όπως και στα σημεία των ενώσεων τους και για αυτό τον λόγο χρειάζεται πολύ καλή μόνωση κατά της υγρασίας.
Ο "Βακελίτης" "HPL" είναι ανακυκλώσιμο προϊόν και αρκετά φιλικό στο περιβάλλον τόσο το ίδιο όπως και και η τεχνολογική διαδικασία παραγωγής του, με μεγάλο κύκλο ζωής, αντοχή στο χρόνο χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση.




Ο τοίχος και ο πάγκος κουζίνας σε συνδυασμό με τη λάκα είναι με Τεχνοτροπία Πατητή τσιμεντοκονία έτσι ώστε να δέσει ομοιόμορφα με τα έπιπλα και με φυσικά υλικά όπως με το πάτωμα το οποίο είναι από προγυαλισμένο ξύλο μασίφ ή ημιμασίφ "Engineer" σε απόχρωση DKP λευκής άμμου.












Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων