Τραπέζια νησιώτικα λευκά έπιπλα εξοχής ιδέες country

Ξύλινα έπιπλα Τραπέζια νησιώτικα λευκά εξοχής παραδοσιακά βεράντας κήπου country DKP (ντεκαπέ) Θαλασσόξυλα Μύκονος



Φωτογραφίες Νησιώτικα ξύλινα έπιπλα - τραπέζια εξοχής βεράντας κήπου λευκά κατεργασμένα ιδέες country με Τεχνοτροπία στυλ Θαλασσόξυλα Μύκονος

Νησιώτικα ξύλινα λευκά ντεκαπέ τραπέζια εξοχής - τραπεζαρίας, κουζίνας, εσωτερικού - εξωτερικού χώρου κήπου βεράντας με προσφορές στην καλύτερη τιμή. Κατεργασμένα με αναπαλαίωση στο χέρι, με τεχνοτροπία στυλ Μύκονος Το λευκό ντεκαπέ ANTIQUE τραπέζι κήπου βεράντας σε τετράγωνο στυλ Θαλασσόξυλα είναι χειροποίητο σκαλιστό στο χέρι.

Seaside country mykonos furniture ιδέες προσφορές

Τα παραθαλάσσια παραδοσιακά έπιπλα όπως και τα εξοχής με χωριάτικο στυλ ταιριάζουν απόλυτα με το περιβάλλον στο οποίο ανήκουν. Ο χώρος της επαρχίας είναι αυτός που μας συνδέει με το παρελθόν και την φύση στην οποία ανήκει ο άνθρωπος μακρυά από την κουραστική και αγχωτική ζωή της πόλης.

Το ξύλινο έπιπλο είναι το βασικό στοιχείο ειδικά στην κάθε χωριάτικη κατασκευή και διακόσμηση και ζεσταίνει τη κάθε γωνιά του σπιτιού.

Στο παραδοσιακό σπίτι και στην αυλή του το οποίο μπορεί να βρίσκεται στο βουνό στην εξοχή, ακόμα και σε νησιώτικες ή παραθαλάσσιες περιοχές μπορούμε να διακοσμήσουμε με οικολογικό τρόπο τα υλικά της φύσης όπως το ξύλο από Θαλασσόξυλα, με χαμηλό κόστος σχεδίασης και δημιουργίας. Η διαμόρφωση ιδέες και διακόσμησή του ακολουθεί το απόλυτα πατροπαράδοτο ύφος χωρίς να υπάρχουν επιφάνειες και αντικείμενα που θα ξενίζουν, αλλά θα δημιουργούν την αίσθηση του παραδοσιακού νησιώτικου η χωριάτικου στυλ διακόσμησης.
Με την ΠΑΛΑΊΩΣΗ των επίπλων οι παραδοσιακοί νησιώτικοι καναπέδες και καρέκλες αποκτούν άλλη υφή σε χαμηλές τιμές, ακόμα και αυτοί που υπάρχουν ήδη στον χώρο μπορούν να μεταβληθούν και να αλλάξουν χρώμα και αίσθηση από τα άριστα συνεργεία μας.


Παραδοσιακά Έπιπλα εξοχής, Τραπέζια Κήπου Βεράντας λευκά ντεκαπέ προσφορές καλύτερη τιμή - εξοχικά Νησιώτικα Έπιπλα country- τραπέζια Θαλασσόξυλα, ξύλινα νησιώτικα έπιπλα, ιδέες στυλ Μύκονος



Εξοχικά και νησιώτικα έπιπλα country, τραπέζια θαλασσόξυλα, ιδέες στυλ Μύκονος

Χειροποίητα Έπιπλα με ειδική πατίνα και επεξεργασία παλαίωσης "Θαλασσόξυλα"μετατρέπονται σε κλασσικό country style για τα σπίτια της πόλης και της εξοχής, αλλά και σε νησιώτικο στυλ για παραθαλάσσιες κατοικίες και νησιά.

Παραδοσιακή χωριάτικη διακόσμηση κήπου- ξύλινα Τραπέζια νησιώτικα λευκά ντεκαπέ εξοχικής κατοικίας.


Το χωριάτικο, λευκό νησιώτικο ή παραδοσιακό στυλ, μετατρέπεται σε προσωπικό και μοναδικό με έπιπλα προσαρμοσμένα στα μέτρα του πελάτη, αφού δεν υπάρχουν αντίστοιχα στην αγορά μιας και είναι χειροποίητα και φτιάχνονται η τροποποιούνται ανάλογα του χώρου που θα τοποθετηθούν. Μπορούν επίσης να κατασκευαστούν και να επεξεργαστούν ακόμα και στα αντίστοιχα γούστα κάθε διαφορετικής περίπτωσης πελάτη, σε αντίθεση με αυτά που ανήκουν σε εργοστάσια μαζικής παραγωγής επίπλων.

Η διακόσμηση νησιώτικης ή εξοχικής κατοικίας country με κυρίαρχο την παραδοσιακή Ελληνική κουλτούρα, αφορά κάθε είδους αντικείμενα και δομικά υλικά όπως αυτά που συναντούμε σε ορεινές περιοχές της χώρας μας και χαρακτηριστικά περισσότερο στα νησιά μας όπου κυριαρχεί το λευκό, με μεγαλύτερο βάρος στα χειροποίητα έπιπλα, ξύλινα τραπέζια, καναπέδες, πολυθρόνες, καθρέπτες, ξύλινους πάγκους, κουζίνες, έπιπλα μπάνιου κλπ., όπως τα νησιώτικα λευκά τραπέζια εξοχής - παρόμοια της φωτογραφίας στυλ Μύκονος - παραδοσιακά country, με οικονομική λύση, ιδέες και προσφορές από εμάς όσον αφορά την κατασκευή, τοποθέτηση, παλαίωση ή βαφή και τεχνοτροπία ντεκαπέ στα παραδοσιακά έπιπλα βεράντας κήπου.

Σχόλια

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων